dimarts, de desembre 07, 2004

Pont desaprofitat

Crec que aquest pont de la constitució és una de les festes més desaprofitades que existexen. Tinc diversos motius. Per exemple, els que no fem el pont, la desaprofitem totalment perquè hem de treballar un dia al mig dels altres 4. Però la gent que fa el pont, resulta que van tots allà mateix i es troben fent cues quilomètriques i invertint el triple de temps per anar al lloc desitjat. Llavors quan són a destí, no poden ni caminar pels carrers (com per exemple aquests dies a Andorra, Barcelona, Madrid, etc...) i a més han de tornar abans d'hora per evitar les cues. Cosa que al final no aconsegueixen evitar perquè molts han pensat el mateix. Si penseu que els que no ens movem de casa som més llestos. Error. Perquè anem de botigues a gastar-nos una 'pasta'.
Som una societat consumista i estúpida per naturalesa. Està clar.

1 Comentaris:

Blogger Angel Ferrer diu...

Personalment opino que, quan tens pocs dies de festa, el millor és quedar-se a casa. El motiu? Doncs el que diu en Manel. Es triga en arribar al destí i pel camí t'agobies. Després no tens temps de passar-ho lo bé que voldries ni gaudir de les vacances, degut a la quantitat de gent que hi ha a tot arreu. Després has de tornar abans, pels motius ja esmentats de les cues i la preparació per al dia ¨de feina següent... Més que vacances, és cansar-se en algun altre lloc, i arribar més cansat i estressat a la feina...

La única forma que no passi aixó és tenir dies de marge per anar i tornar, i sobretot anar a un lloc tranquil de muntanya com per exemple vaig fer jo la última setmana santa; 3 díes a Camprodon senten prou bé. Es fan curts però al menys gaudeixes d'un bon paissatge, tranquilitat i canvi d'ambient.

dimarts, 07 de desembre, 2004  

Publica un comentari

<< Home