dimecres, de gener 12, 2005

Rebaixes

Té gràcia el tema de les rebaixes. Suposadament és un període en que els comerciants liquiden les restes de la temporada a un preu més econòmic.
Em venen al cap 2 temes.
Primer. Calen 2 mesos de rebaixes ? Em sembla excessiu. S'ha de liquidar una mica el stock no fer una campanya de nadal sencera.
Segon. Partint de la premisa que mai hi perden, és dir, mai es ven per sota el preu de cost, si avui em compro alguna cosa per 30 euros que en preu normal valia 290, em sobta el marge comercial tant brutal que es treballa en aquests sectors. Potser perquè jo treballo en el món de la informàtica i moure's amb aquests marges seria del tot impossible.

1 Comentaris:

Blogger Angel Ferrer diu...

Realment en el món de la informàtica es treballa amb marges molt petits en comparació amb altres negocis. Amb la roba el normal és un 100% de marge i a partir d'aquí el que els comerciants hi vulguin afegir.

Altres negocis com la òptica tenen marges encara més brutals...

A l'altre extrem estàn els videojocs, on et guanyes un 5% amb una playstation 2 o un 10% amb un joc de 60€. Molt trist com pots veure. Els únics que de debó es fan rics són els distribuïdors.

dimarts, 25 de gener, 2005  

Publica un comentari

<< Home