dimecres, de novembre 24, 2004

Evolució ?

Les persones que ens dediquem al món tecnològic aparentment estem en la punta de llança de l'evolució del que s'anomena societat occidental.
Però quantes vegades no em pensat si enlloc d'anar endavant anem endarrera ?
Fa 15 anys un ordinador qualsevol tenia tant poques prestacions que pràcticament podriem afirmar que eren infalibles. Actualment volem tantes coses inútils que provoquen l'extrema complexitat de tot plegat fent que una persona que vulgui un ordinador per escriure cartes i jugar al solitari hagi de soportar infinitat de problemes i incompatibilitats de programes que no necessita per res.
Hem de tornar a la senzillesa de la naturalesa.
Com diu molt acertament el meu cap (En Pere, el conexiereu perquè es fa un fart de sortir als anuncis de IngDirect) quan veiem uns indigenes a la selva amb quatre draps i menjant cocos ens pensem que són incivilitzats. Error!. Els incivilitzats sóm nosaltres que treballem com burros, ens estressem inutilment i ens esforcem tot el dia per aconseguir coses que no necessitem per res. Ells en canvi es dediquen a proveir-se d'un teulat menjar per avui i ja han acabat la feina i a viure. Segur que no hi ha cap indigena estressat al món.
Per tant parem el món i pensem...