dimecres, de febrer 02, 2005

Cannabis terapeutic ... però no per a tothom.

Avui llegeixo a El periódico de Catalunya que per fi la Generalitat ha autoritzat a 4 hospitals la possibilitat de receptar cannabis per controlar alguns simptomes com els terribles vòmits que provoca a moltes persones l'administració de quimioterapia o radioterapia.
Això ja era hora que es fes efectiu, perque tothom sap que la majoria en prenen i a més s'han d'informar de mala manera entre altres malalts i cadascú controla les dosis com bonament pot. T'expliquen com fer-ho: amb un pastís, amb una truita, en infusió ... i sempre hi ha algún que altre accident amb la dosis. Ara almenys estarà ben dosificat i ben controlat.
Quina ha sigut la meva sorpresa, quan he vist la llista d'hospitals. Tots 4 de Barcelona! . Sra. Consellera, què passa, que els malalts de provincies no tenen vòmits ? Si us plau, com a mínim 1 hospital per provincia, des del primer dia.

2 Comentaris:

Blogger Angel Ferrer diu...

És que moltes vegades sembla que Catalunya és Barcelona i la resta una perifèria que només serveix pels anys Dalí, en Ferran Adrià, festes populars, vacances i pistes d'eskii.

dijous, 03 de febrer, 2005  
Anonymous Anònim diu...

Hola Manel,

La Mònica m'acaba de dir que tens un blog :)

Res, que he vist la teva carta publicada al Periódico i està molt bé.

Apa, ja ens veurem,

Rosa Mari.

dimarts, 08 de febrer, 2005  

Publica un comentari

<< Home