dilluns, de juny 27, 2005

Tarifes Ondulades.

Ja n'hi ha prou de sentir i veure anuncis en que el principal argument és la "tarifa plana" de qualsevol servei o producte quan en realitat és un aprofitament de la associació mental que tenim la majoria de les persones que ens indica que una cosa el cost de la qual és "pla" vol dir que pagaré el mateix (per exemple mensualment), tant si l'utilitzo amb més o menys intensitat, durant més o menys temps, etc...
Estem assistint a un engany massiu ja sigui en serveis de telefonia, accés a internet, etc... surt en lletres ben grans: accés a internet tarifa plana x euros al mes i en lletra que no es veu ni amb lupa diu a patir del primer 1Gb quota de x euros (normalment el que et passes del paquet acostuma a ser una 'clavada')
Crec que tots els usuaris de serveis tecnologics hauriem de apretar a l'administració perquè faci amb el terme 'Tarifa plana' el que van fer amb el terme 'Bio' en els productes alimenticis. Com que s'havia produit la mateixa associació mental Bio = Aliment biologic i saludable , llavors els fabricants posaven el cognom Bio a tot el que els passava per les mans.
Això s'ha d'acabar, quan un operador ofereixi una tarifa plana ha de ser plana de veritat , sinó que li diguin un altre nom : tarifa ondulada, tarifa per paquets, el que vulguin però que no s'aprofitin de la inocència de la massa. Tots sabem que és el principal fonament de la publicitat però no es pot abusar.

1 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

naucil veliko

dijous, 19 de novembre, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home