dimarts, de juliol 19, 2005

La barqueta

Ja fa algún temps que van obrir a Figueres el restaurant 'La barqueta', feia molta falta a la nostra ciutat un lloc on es pogués menjar bon peix fresc i a uns preus raonables.
Han tingut una bona idea amb la oferta que donen: pots menjar a la carta o ports triar entre una vintena de menus formats per 2 plats amb molta varietat i a bon preu inclosos nits, caps de setmana etc...
Jo recomano el arròs a la marinera o qualsevol dels peixos frescos que serveixen de multiples maneres.
Molt recomanable.

10 Comentaris:

Blogger Mònica Martín Niubó diu...

Hi estic completament d'acord, perquè quedi clar com surt de bé el preu, només comentar que els menús es mouen entre els 10 eur fins aproximadament 30 eur, per cada ocasió pots triar el preu que més et convingui i, sempre, sempre, el peix o marisc és 100% fresc.

Mònica

dimecres, 20 de juliol, 2005  
Anonymous Anònim diu...

A Figueres, en uns carrerons pujant la Rambla a mà esquerra, hi ha un resturantet petit i modest i gens atractiu, regentat per uns magrebins, on fan cuina marroquina molt i molt bona, i bé de preu, i sense pretensions.
Si us molesta que el lloc no sigui excessivament asèptic i que sigui una mica com si estiguéssiu alMarroc, no hi aneu. Però si no... Proveu-ho.
No recordo on és exactament, però busqueu, busqueu.

dimecres, 31 d’agost, 2005  
Anonymous Anònim diu...

EL HOME QUE PORTA EL RESTAURANT LA BARQUETA DE FIGUERES NO EN SAP,ES NOTA QUE NO TÉ NI IDEIA DE PORTÀ UN RESTAURANT,UN MAL SERVEI,ET VOL VENDRE PEIX CONELAT A PREU DE FRESC.US DONG UN CONSELL,NO HI ANEU,QUEDAREU DECEVUTS.

dissabte, 01 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

He vit aquest ultim comentari del restaurant La Barqueta i us explicaré el que em va passar a mi.El mes de juriol del 2007 vam anar el meu marit i jo a dinar vam menjar un llobarro fresc al forn que ens va recomanar aquell home grassonet ,el llobarro,una ampolla de vi,un pop a la gallega i dos cafes vam pagar 190€ i vam passar la pitxor nit de la nostre vida vam tindre que anar a urgencies,la panxa no m´havia fet tant de mal en tota la vida.Voliem possar una denuncia pero ens vam deixar el ticket a la taula,aquest va esser el primer dia que hi vaig ana i el ultim.AIXI DONS JO TAMBÉ RECOMANO QUE NO HI ANEU.

dissabte, 01 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

La Barqueta es un mal restaurante,mala comida y mal servicio,yo habia ido antes,cuando se inaguro que lo llevava otro entonces si se comia bien y un buen servicio pero desde que lo lleva este lo ha hundido.Manuel deFigueres

diumenge, 02 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

jo opino el mateix és un mal lloc per anar a menjar

dijous, 06 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

Quan la Barqueta la portava en Joan,llavors si que funcionava.

divendres, 07 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

La Barqueta lo unico bueno que tiene es el local,hay un mal servicio y una pesima comida,no saben hacer un fumet,no saben hacer
elaboración culinaria.Poner un pescado sobre plancha lo sabe hacer cualquiera.Es un mal restaurante

diumenge, 09 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

HE IDO A COMER UN PAR DE VECES,HE COMIDO MAL Y QUE ASCO ME DABA LA CARA DE ESE TIO GORDO CINCUENTON,FANTASMA Y CON ESA RISA FALSA.

divendres, 14 de novembre, 2008  
Anonymous Anònim diu...

y no te fijaste en la napia

dissabte, 15 de novembre, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home